23.6 C
Lloret de Mar
Els participants amb un empresari, a la 2a edició, del 2016

La tercera Hackató del Puntet es farà amb alumnes de batxillerat

Comença aquest divendres a les 19 hores i s'allarga 24 hores. Els interessats en participar-hi han d'adreçar-se al Puntet. La inscripció és gratuïta.

Els participants amb un empresari, a la 2a edició, del 2016

Darreres Notícies

Arriba una nova edició de la Hackató al Puntet, però amb una novetat destacada: els participants seran alumnes de batxillerat, en lloc d’universitaris com s’havia fet fins ara. Ho ha avançat el regidor de Joventut, Cristian Fernández.

La iniciativa, impulsada pel departament de Joventut i l’associació de comerciants, proposa a un grup de joves que resolgui un seguit de reptes plantejats per comerciants locals en el termini de només 24 hores. El regidor assegura que l’activitat aporta molts beneficis per als participants, que sempre queden molt satisfets de l’experiència.

Els establiments que demanaran assessorament en aquesta edició són el centre de fisioteràpia i estètica Gira-sol, el forn PdePA i la llibreria Can Gallissà. Els reptes els plantejaran a l’últim moment i poden ser molt variats, tal com remarca el gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina.

Així doncs, els participants hauran de treballar en equip i sota pressió per assolir uns objectius concrets. Segons el representant dels comerciants és una activitat que aporta molts beneficis als joves i per això lamenta que no rebi el suport que es mereix.

Cartell de la 3a Hackató

La tercera Hackató de Lloret de Mar comença aquest divendres a les set de la tarda i s’allarga 24 hores. Per tant, acabarà dissabte a la mateixa hora.

Al llarg de la primera hora, els comerços participants exposaran les seves necessitats als joves, que faran una visita l’endemà per conèixer l’establiment de primera mà. Després de tot el procés, es posarà el punt final el dia següent a la tarda, amb una breu exposició de les idees que s’hagin recollit. Abans de posar-se a la feina, però, els joves rebran una masterclass a càrrec de Josep Lluís Sánchez Brugarola, expert en hackatons i la persona que els acompanyarà al llarg de l’experiència.

La inscripció és gratuïta i inclou el sopar, l’esmorzar i el dinar. Els interessats en apuntar-s’hi han d’adreçar-se al Puntet. Encara hi ha places disponibles.

spot_img

El + Vist