15.2 C
Lloret de Mar

La Torxa dels Jocs Special Olympics passarà per Lloret de Mar a finals de març

L'esdeveniment esportiu més important per a persones amb dispacitat intel·lectual serà entre el 30 de març i el 2 d’abril, i els participants competiran en 14 disciplines.

La torxa dels jocs Special Olympics pel Granollers.
La torxa dels jocs Special Olympics pel Granollers.

Darreres Notícies

La Torxa dels Jocs Special Olympics passarà per Lloret de Mar la darrera setmana del mes de març. La torxa ja va desfilar pels carrers de la vila al 2018, acompanyada d’esportistes amb i sense discapacitat intel·lectual.

servicios profesionales jimenez

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller del Drets Socials, Carles Campuzano, han presentat aquest dilluns els Jocs Special Olympics 2023, que se celebraran a Granollers del 30 de març al 2 d’abril. Es preveu l’assistència de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu del món que competiran en 14 disciplines. Vilagrà ha destacat que l’esport és una “eina transformadora” que no només afecta la salut física i mental, sinó també la cohesió social: “És un gran exemple d’igualtat d’oportunitats”.

Els Jocs Special Olympics, organitzats per la Federació Catalana d’esports per persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Granollers, oferiran una programació paral·lela a la competició que facilitarà la participació de la ciutadania als Jocs. Calculen que més de 600 persones faran de voluntaris en aquest esdeveniment.

La Torxa dels Jocs recorrerà 14 poblacions catalanes una setmana abans de l’acte inaugural, entre les quals hi ha Lloret. La resta són la Seu d’Urgell, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Mataró, Figueres, Calella, Badalona, Igualada, Reus, Sant Just Desvern i Granollers.

Els Jocs Special Olympics són l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

spot_img

El + Vist