14.5 C
Lloret de Mar

La urbanització Mas Romeu dona 1.200 euros a l’AMPA de l’institut Sant Quirze

Amb aquest donatiu, l'associació, que està molt agraïda, podrà impulsar la campanya de reciclatge de llibres.

Institut Sant Quirze
Institut Sant Quirze

Darreres Notícies

La urbanització Mas Romeu ha donat 1.200 euros a l’AMPA de l’institut Sant Quirze perquè el centre impulsi la campanya de reciclatge de llibres.

servicios profesionales jimenez

La comissió de festes de la urbanització ha pres aquesta decisió després que l’Ajuntament anunciés fa uns dies que aquest estiu no es faran les festes de barris i urbanitzacions per la crisi del coronavirus. Una decisió consensuada amb els veïns de les diferents zones de Lloret, tal com ha explicat José Antonio Bermúdez, president de la comissió de festes del Mas Romeu.

Sí que es podran fer sopars de veïns als diferents barris, però a Mas Romeu consideren que no és moment de fer cap celebració i per això han decidit donar els diners que havien de destinar a les festes de la urbanització a una causa social.

La comissió de festes va contactar amb la Interampa i les associacions de famílies de tots els centres van decidir que en lloc de repartir-se els diners, la millor opció era fer un donatiu dels 1.200 euros a una única AMPA. I es va escollir la de l’institut Sant Quirze perquè ha començat a funcionar aquest curs i encara no té recursos.

La presidenta de l’AMPA, Idoia Saracíbar, es mostra molt agraïda. Aquesta aportació servirà perquè el centre pugui impulsar la campanya de reciclatge de llibres.

Alumnes jugant al pati de l’institut amb el mòdul al fons (Institut Sant Quirze)

Aquest ha estat el primer curs en què ha funcionat l’institut Sant Quirze, que ha obert amb mòduls prefabricats i només el curs de primer d’ESO. Tot i que el curs ha vingut marcat per la pandèmia, la representant de les famílies assegura que estan molt contents de com funciona el centre.

Els propers dies, la comissió de festes de Mas Romeu i l’AMPA de l’institut Sant Quirze tenen previst fer un petit acte per fer oficial el donatiu.

spot_img

El + Vist