Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Institut Sant Quirze

La urbanització Mas Romeu dona 1.200 euros a l’AMPA de l’institut Sant Quirze

Amb aquest donatiu, l'associació, que està molt agraïda, podrà impulsar la campanya de reciclatge de llibres.

Institut Sant Quirze

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

La urbanització Mas Romeu ha donat 1.200 euros a l’AMPA de l’institut Sant Quirze perquè el centre impulsi la campanya de reciclatge de llibres.

La comissió de festes de la urbanització ha pres aquesta decisió després que l’Ajuntament anunciés fa uns dies que aquest estiu no es faran les festes de barris i urbanitzacions per la crisi del coronavirus. Una decisió consensuada amb els veïns de les diferents zones de Lloret, tal com ha explicat José Antonio Bermúdez, president de la comissió de festes del Mas Romeu.

Sí que es podran fer sopars de veïns als diferents barris, però a Mas Romeu consideren que no és moment de fer cap celebració i per això han decidit donar els diners que havien de destinar a les festes de la urbanització a una causa social.

La comissió de festes va contactar amb la Interampa i les associacions de famílies de tots els centres van decidir que en lloc de repartir-se els diners, la millor opció era fer un donatiu dels 1.200 euros a una única AMPA. I es va escollir la de l’institut Sant Quirze perquè ha començat a funcionar aquest curs i encara no té recursos.

La presidenta de l’AMPA, Idoia Saracíbar, es mostra molt agraïda. Aquesta aportació servirà perquè el centre pugui impulsar la campanya de reciclatge de llibres.

Alumnes jugant al pati de l’institut amb el mòdul al fons (Institut Sant Quirze)

Aquest ha estat el primer curs en què ha funcionat l’institut Sant Quirze, que ha obert amb mòduls prefabricats i només el curs de primer d’ESO. Tot i que el curs ha vingut marcat per la pandèmia, la representant de les famílies assegura que estan molt contents de com funciona el centre.

Els propers dies, la comissió de festes de Mas Romeu i l’AMPA de l’institut Sant Quirze tenen previst fer un petit acte per fer oficial el donatiu.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.