34.4 C
Lloret de Mar
Vacunació de persones de més de 70 anys, a la sala polivalent.

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Vacunació de persones de més de 70 anys, a la sala polivalent.

Darreres Notícies

Avança a bon ritme la vacunació contra la Covid-19 a Lloret de Mar, que es farà de manera continuada durant aquest mes de maig. Recordem que des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Raquel Garreta, cap d’Infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut Lloret-Tossa, explica que el ritme de vacunació a la vila és “molt bo, en la mitjana de Catalunya”, i que ja s’està “finalitzant la franja dels majors de 70 anys”. El pròxim pas serà vacunar la població de 60 a 69 anys.

vacunes
Les vacunes de Pfizer, a punt per a ser posades.

Fins ara, les jornades de vacunació s’havien fet en dies concrets, però aquest mes de maig la previsió és vacunar pràcticament de manera diària i mantenir aquest ritme.

Des de la Corporació destaquen que és important que els majors de 70 anys que encara no hagin rebut la primera dosi ni hagin estat citats per vacunar-se, truquin al CAP i demanin hora. Raquel Garreta assenyala que en alguns casos no han pogut contactar amb veïns de Lloret per problemes amb els telèfons o les direccions de residència. 

El número de telèfon del CAP de Lloret és el 972 37 29 09.

spot_img

El + Vist