8.1 C
Lloret de Mar

La Volta Ciclista a Catalunya passarà aquest dilluns per Lloret

Avui es dona el tret de sortida a l'edició número 100 de la Volta. La primera etapa sortirà de Calella i passarà per Lloret de Mar.

Darreres Notícies

La Volta Ciclista a Catalunya, que celebra l’edició número 100, passarà aquest migdia per Lloret de Mar. Ho farà en el marc de la primera etapa, que surt des de Calella, tal com ha explicat el president i director de la Volta, Rubèn Peris.

“És una efemèride molt especial per a La Volta perquè és la tercera carrera després del Tour de França i el Giro d’Itàlia que arriba a les 100 edicions”

Rubèn Peris
servicios profesionales jimenez

En aquesta edició, que acabarà diumenge a Barcelona, hi ha 24 equips participants, amb set ciclistes cadascun. Com sempre, el pas de la Volta Ciclista genera molta expectació per allà on passa. Rubèn Peris explica que el secret és, sobretot, la feina que hi ha darrere, sense ànim de lucre, i el suport que reben de les institucions.

“El secret és que des de l’any 1911 som un club sense ànim de lucre, no som una empresa, i l’èxit és treballar i constància”

Rubèn Peris

L’edició número 100 s’havia de celebrar l’any passat, però es va haver d’anul·lar per la crisi del coronavirus. Ara, la cita ve marcada per la pandèmia i les mesures anticovid, però per a Rubèn Peris el més important és que es pugui disputar.

Des de l’Ajuntament, sempre es considera molt positiu que un esdeveniment d’alt nivell com la Volta Ciclista passi per Lloret de Mar. Així ho assegura la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

“Tot el que passi a Lloret, i més amb un tema esportiu, nosaltres ho valorem molt positivament”

Ana García-Castany

Això sí, el pas de la volta pel municipi provocarà que estigui prohibit aparcar en qualsevol punt de les carreteres de Blanes i de Tossa. I, a més, entre un quart de dotze i la una, aproximadament, es tallarà el trànsit en aquesta carretera en els dos sentits, i també l’avinguda de les Alegries d’entrada a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist