11.3 C
Lloret de Mar

L’absència d’un testimoni impedeix fer el judici sobre un robatori violent a Lloret

Fixat per ahir, el judici -en què un botiguer va ser agredit- no es va poder fer perquè un testimoni que viu a Holanda no es va presentar.

La policia local, en el moment de detenir els dos sospitosos del robatori
La policia local, en el moment de detenir els dos sospitosos del robatori

Darreres Notícies

Segons publica el diari El Punt Avui, el jutjat penal número 3 de Girona tenia fixat per ahir el judici en el qual un botiguer va ser agredit, però no es va poder fer perquè un testimoni que viu a Holanda -considerat clau per la defensa- no es va presentar. Tampoc no van venir els dos acusats, però era possible jutjar-los amb el seu lletrat.

Els fets pels quals el fiscal demana divuit anys de presó per als dos joves acusats van passar en una botiga del carrer Vall de Venècia, al centre de la vila, el passat mes d’octubre. Un grup d’holandesos, que eren família, van entrar a la botiga. Un dels nois es va provar diverses peces de roba, se les va deixar posades i va provar de sortir sense passar per caixa. Però els botiguers ho van advertir i li ho van recriminar.

El jove va sortir a fora, on també hi havia els seus companys, que havien sortit abans, i es va desencadenar una batussa, en la qual el botiguer va resultar contusionat. La policia local, que era a prop de l’escenari dels fets, va arribar a temps d’arrestar al mig del carrer un noi i una noia que van ser acusats de robatori amb violència i intimidació. Però ells asseguren que no van ser els autors de l’intent de robatori, que atribueixen a un noi menor.

El diari comarcal afegeix que la detenció dels dos joves al carrer va ser enregistrada en un vídeo que encara es pot veure en el Youtube. La policia local de Lloret considera que les imatges proven que es una detenció modèlica.

spot_img

El + Vist