15.2 C
Lloret de Mar

L’Acadèmia de Dansa Sara Díaz i el Centre de Dansa Almudena Santisteban, al ‘Dansa en xarxa’

Els dos centres de Lloret de Mar participaran, aquest dissabte, en una masterclass gratuïta impartida pels professors del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre.

Assaig del Centre de Dansa Almudena Santisteban
Assaig del Centre de Dansa Almudena Santisteban

Darreres Notícies

L’Acadèmia de Dansa Sara Díaz i el Centre de Dansa Almudena Santisteban de Lloret de Mar participaran, aquest dissabte, en una masterclass gratuïta. L’impartiran els professors del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre.

servicios profesionales jimenez

La sessió, que s’adreça a alumnes entre 7 i 12 anys, serà a partir de les deu del matí, al pavelló de la Piscina Municipal de Celrà. Hi participaran una quarantena d’alumnes de diferents escoles de dansa. A més dels dos centres lloretencs, també hi haurà acadèmies de Blanes, Arbúcies i Celrà.

El principal objectiu de l’activitat és donar a conèixer els ensenyaments professionals i superiors que s’imparteixen a l’Institut del Teatre i potenciar la interrelació del centre amb les escoles de dansa de Catalunya. Ho ha assenyalat la coordinadora i professora de l’activitat Elisenda Castells.

Al llarg de la masterclass, els alumnes es dividiran en tres especialitats: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. Aquesta és la segona de les sis sessions que ha programat l’Institut del Teatre. A més, el centre organitza altres activitats durant el curs.

La masterclass és aquest dissabte, a les deu del matí. És una iniciativa que s’emmarca dins de la cinquantena edició del projecte Dansa en xarxa.

spot_img

El + Vist