8 C
Lloret de Mar

L’agost serà bo, però no tant com altres anys, segons la Federació d’Hostaleria

La Federació de les comarques gironines preveu que l'ocupació a la Costa Brava sud durant el mes d'agost serà del 85%.

La platja de Lloret, aquest matí
La platja de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

L’ocupació a Lloret durant el mes d’agost serà bona, però no tant com altres anys. Així ho assegura la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, que ha fixat la xifra del 85% d’ocupació a la Selva marítima.

servicios profesionales jimenez

Ho ha explicat, a la ràdio, la cap de comunicació de l’organisme, Marina Figueras, que ha argumentat la causa principal de la davallada és la crisi del mercat rus, que a la província ha afectat sobretot a la Costa Brava sud. Com a contrapartida, el turisme nacional cada cop està més recuperat i té un pes important.

Més de la meitat del turisme nacional és català, tot i que aquest any s’ha detectat un augment del visitant de la resta de l’Estat, sobretot dels madrilenys i els bascos.

Marina Figueras ha afegit, també, que a la Costa Brava sud encara hi ha molta contractació a través d’agències de viatges i touroperadors.

Seguint la tendència dels últims anys, la màxima ocupació es preveu per a la primera quinzena d’agost. Segons la Federació, seran generalment famílies i parelles de mitjana edat.

spot_img

El + Vist