13.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament aprova una modificació de crèdit de prop de 2 milions d’euros

Entre d'altres, permetrà comprar un nou local per al Centre de Distribució d'Aliments.

Darreres Notícies

El ple de l’Ajuntament de Lloret aprova una modificació de crèdit de prop de 2 milions d’euros, que permetrà impulsar un seguit d’inversions. Les més destacades i urgents són la compra d’un nou local per al Centre de Distribució d’Aliments (provisionalment ubicat al pavelló d’esports), l’adquisició d’una nau d’entitats i la remodelació de l’antiga caserna de la policia local com a edifici per a formació dels veïns.

Aquest punt ha estat un dels ha generat més debat i polèmica en la sessió d’aquest dilluns. Només els grups de l’equip de govern hi han donat suport, mentre que l’oposició s’ha dividit entre l’abstenció (comuns i Força) i el vot negatiu (Cs i PSC). La majoria s’ha queixat que no s’ha consensuat abans amb la resta de grups.

Des de l’equip de govern, Jordi Sais (Junts) ha defensat la necessitat de la modificació de crèdit, mentre que Jordi Hernández (Cs) ho atribueix a interessos partidistes.

Jordi Orobitg (ERC) argumenta que els usos que volen donar a la caserna permetran formar més els lloretencs i Miguel Gracia (Lloret en Comú) es queixa del sobrecost de la plaça Pere Torrent.

Francisco Pastor (PSC) retreu a l’equip de govern que no hagi pactat aquestes inversions amb l’oposició i Lluïsa Baltrons (Força Lloret) afirma que els diners es destinaran a despeses no necessàries.

Lara Torres –qui va presentar la modificació de crèdit al ple i en representació dels regidors no adscrits- defensa la part formativa que tindrà l’antiga caserna de la policia.

La modificació de crèdit -que puja a 1,8 milions d’euros- inclou una partida de 170.000 euros per acabar les obres de la plaça Pere Torrent, una de 17.000 euros per millorar l’skate park amb nous elements i una de 30.000 euros per a reformes i millores del Museu del Mar.

spot_img

El + Vist