16 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament aprova una modificació de crèdit de prop de 2 milions d’euros

Entre d'altres, permetrà comprar un nou local per al Centre de Distribució d'Aliments.

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

El ple de l’Ajuntament de Lloret aprova una modificació de crèdit de prop de 2 milions d’euros, que permetrà impulsar un seguit d’inversions. Les més destacades i urgents són la compra d’un nou local per al Centre de Distribució d’Aliments (provisionalment ubicat al pavelló d’esports), l’adquisició d’una nau d’entitats i la remodelació de l’antiga caserna de la policia local com a edifici per a formació dels veïns.

Aquest punt ha estat un dels ha generat més debat i polèmica en la sessió d’aquest dilluns. Només els grups de l’equip de govern hi han donat suport, mentre que l’oposició s’ha dividit entre l’abstenció (comuns i Força) i el vot negatiu (Cs i PSC). La majoria s’ha queixat que no s’ha consensuat abans amb la resta de grups.

Des de l’equip de govern, Jordi Sais (Junts) ha defensat la necessitat de la modificació de crèdit, mentre que Jordi Hernández (Cs) ho atribueix a interessos partidistes.

Jordi Orobitg (ERC) argumenta que els usos que volen donar a la caserna permetran formar més els lloretencs i Miguel Gracia (Lloret en Comú) es queixa del sobrecost de la plaça Pere Torrent.

Francisco Pastor (PSC) retreu a l’equip de govern que no hagi pactat aquestes inversions amb l’oposició i Lluïsa Baltrons (Força Lloret) afirma que els diners es destinaran a despeses no necessàries.

Lara Torres –qui va presentar la modificació de crèdit al ple i en representació dels regidors no adscrits- defensa la part formativa que tindrà l’antiga caserna de la policia.

La modificació de crèdit -que puja a 1,8 milions d’euros- inclou una partida de 170.000 euros per acabar les obres de la plaça Pere Torrent, una de 17.000 euros per millorar l’skate park amb nous elements i una de 30.000 euros per a reformes i millores del Museu del Mar.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.