21.6 C
Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar.

Plenari per concertar el crèdit que finançarà la nova residència

Aquest dimecres es duu a terme una sessió extraordinària i urgent, amb un únic punt en l'ordre del dia.

Ajuntament de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Aquest dimecres es duu a terme un ple extraordinari i urgent a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Té un únic punt en l’ordre del dia, consistent en aprovar la concertació d’un prèstec de 6,6 milions d’euros. Uns diners que permetran finançar la construcció de la residència i centre de dia per a la gent gran.

L’alcalde de Lloret, Albert Robert, explica que en el seu moment es van demanar ofertes als bancs i altres entitats, i que en van arribar tres. En el ple, proposaran que s’accepti la proposta de Caixabank, amb la qual poden tirar endavant el finançament del futur equipament.

Projecte de la nova residència de la gent gran
Projecte de la futura residència de la gent gran de Lloret.

El projecte, que anirà ubicat al parc de Can Buch, té un pressupost de 12,5 milions d’euros. L’Ajuntament hi aporta 700.000 euros, mentre que la resta seran un fons europeu Next Generation, que ha arribat a través de la Generalitat (d’uns 6 milions d’euros), i el prèstec bancari.

Aquesta darrera font de finançament és que es formalitza en el ple d’aquest matí, que es durà a terme a les 09.30h. Des de la ràdio el gravarem i el tindreu a la vostra disposició a través del nostre web.

spot_img

El + Vist