16.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament assegura que no s’incrementarà el nombre de places hoteleres a Costa Marcona

Referent a la modificació del Pla General en aquesta zona, el Consistori matisa que es podran fer dos hotels, però en el mateix espai que ja estava previst i, per tant, es reduirà el nombre d'habitacions.

Costa Marcona
Costa Marcona

Darreres Notícies

L’Ajuntament assegura que la modificació puntual del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) pel què fa a la zona de Costa Marcona no incrementarà la mobilitat. El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, argumenta que amb aquesta modificació es permetrà construir dos hotels en lloc d’un, però la superfície serà la mateixa, és a dir, en el mateix espai hi haurà dos establiments en comptes d’un i, per tant, el nombre d’habitacions serà més reduït perquè cada edifici haurà de destinar una part del seu espai a construir la zona comú de l’hotel.

D’aquesta manera, el regidor envia un missatge de tranquil•litat a la Comunitat de Propietaris de Cala Canyelles, que en veu del seu president, Lluís Picart, han mostrat la seva preocupació en cas que s’incrementés el nombre de places hoteleres. Precisament, en una de les al•legacions presentades pel veïnat, es demana que es faci un estudi de la mobilitat al respecte.

La comunitat de propietaris de Cala Canyelles, que representa a 370 veïns, està preocupada també pels problemes que pugui ocasionar la construcció de dos allotjaments hotelers en aquesta zona tan propera a la seva urbanització.

I els veïns també demanen que es faci un estudi de l’impacte ambiental que tindrà el projecte i un altre de paisatgístic que assumeixi que aquesta zona és l’únic corredor verd que connecta els boscos del Montgròs i el massís de Cadiretes amb el mar. El regidor Joan Bernat ha aclarit que la modificació del POUM està seguint tots els tràmits previstos i s’ha enviat a tots els departaments corresponents, que constataran que el procediment s’estigui fent de manera correcta.

Joan Bernat també ha afegit que la urbanització del camí que va de Cala Canyelles a la Montgoda i que, per tant, connecta la urbanització amb Lloret sense haver d’agafar la carretera, millorarà molt amb aquest projecte, ja que actualment és de sorra, però només que els promotors decideixin construir un dels hotels estaran obligats a asfaltar-lo.

Aquesta modificació puntual del POUM es va aprovar per ple municipal el setembre del 2015 amb el vot en contra d’ICV – EUiA i ELLSSP. Ara s’estan resolent les al•legacions presentades, tant pel veïnat de Cala Canyelles com per la plataforma ecologista SOS Lloret.

spot_img

El + Vist