16.5 C
Lloret de Mar
Una de les pàgines on es fan convocatòries

L’Ajuntament crea un departament nou per gestionar les subvencions

El Servei de subvencions es dedica a la recerca de convocatòries i a la gestió i justificació dels projectes. El 2016, Lloret va rebre 3.275.000 euros, un 46% més que l'any anterior.

Una de les pàgines on es fan convocatòries

Darreres Notícies

L’Ajuntament va incrementar un 46% els diners rebuts amb subvencions el 2016. En total, va aconseguir 3.275.000 euros.

La regidora de Serveis Centrals, Lluïsa Baltrons, argumenta que l’increment es deu a la creació d’un nou departament dedicat a donar suport a totes les àrees de l’Ajuntament, tant en la recerca de convocatòries i en la gestió i justificació dels projectes. La regidora considera que l’anomenat ‘Servei de subvencions’ era necessari a Lloret.

El servei el formen dues persones que s’encarreguen de tota la gestió, fet fonamental en els casos de projectes transversals que afecten més d’un departament. En aquest sentit, Lluïsa Baltrons ha explicat que per sol•licitar una subvenció primer cal establir les necessitats de cada secció municipal i, després, fer una recerca intensa de totes les possibilitats que hi ha.

De subvencions, n’hi ha de dos tipus: les directes, provinents de les institucions catalanes o espanyoles, i les indirectes, que provenen de fora, però que són gestionades per la Generalitat. Precisament, un dels objectius del nou servei de subvencions és poder optar a les convocatòries europees.

spot_img

El + Vist