Dimecres, 27 gener 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Una persona fent una trucada per telèfon

L’Ajuntament de Lloret engega una campanya de trucades a la gent gran

Els majors de 70 anys són el col·lectiu amb més risc de contagi.

Una persona fent una trucada per telèfon

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha engegat una campanya de trucades a persones grans, en concret, a veïns i veïnes majors de 70 anys. Aquesta acció respon al fet que la població amb major risc de contagi de la COVID-19 i de patir complicacions de salut és el col·lectiu de les persones grans.

La finalitat de la campanya, que ha començat aquest dimecres, és detectar i prevenir situacions de necessitat entre el col·lectiu de més risc. Les trucades telefòniques a la gent gran permeten saber com es troben de salut, informar sobre les mesures de prevenció davant del contagi, detectar si els falten aliments o donar suport emocional. La regidora de Benestar, Arantxa Jiménez, afegeix que “hi ha gent que està sola, que forma part d’aquest col·lectiu vulnerable”.

Aquesta mesura, que es duu a terme amb la implicació de professionals de diferents departaments municipals, determinarà en quins casos cal actuar per ajudar la gent gran de Lloret.

Aquesta campanya complementa altres mesures iniciades des de la declaració d’estat d’alarma en l’àmbit de les persones grans i de les persones dependents que es troben en situació de greu risc d’exclusió social, com la distribució d’àpats a casa, el suport per fer la compra d’aliments i els serveis d’ajuda a domicili.

El Departament de Benestar i Família també ha habilitat tres línies de telèfon mòbil de contacte per a les persones que es trobin en situació d’urgència social, a més del telèfon habitual del departament i el correu electrònic.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.