Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Casal de la Gent Gran

Els usuaris del Casal de la Gent Gran tenen fins el 27 d’abril per renovar els carnets de transport urbà

A partir del mes vinent, el servei passa a mans de la companyia Sagalés.

Casal de la Gent Gran

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran tenen fins al 27 d’abril per actualitzar els nous carnets de transport urbà a Lloret de Mar. A partir del mes vinent, el servei passa a mans de la companyia Sagalés. Per aquest motiu, cal canviar els carnets, els quals ja van ser renovats el mes de març amb l’antiga empresa. Es calcula que van ser uns 1.400. El tràmit es fa aquests dies en horari de matins (de 10 a 14 hores) a la sala polivalent de la Biblioteca.

D’altra banda, els usuaris que no van renovar el seu carnet durant el mes de març o que en volen tenir un de nou, el podran demanar a l’oficina del Casal Municipal de la Gent Gran a partir del pròxim 2 maig. Allà es confeccionarà el carnet i, a continuació, s’haurà de pagar un import de 5 euros a la taquilla de l’empresa Sagalés. D’aquesta manera, la gent gran farà la càrrega de viatges per a poder utilitzar el transport urbà arreu de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".