16 C
Lloret de Mar
Casal de la Gent Gran

Els usuaris del Casal de la Gent Gran tenen fins el 27 d’abril per renovar els carnets de transport urbà

A partir del mes vinent, el servei passa a mans de la companyia Sagalés.

Casal de la Gent Gran

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran tenen fins al 27 d’abril per actualitzar els nous carnets de transport urbà a Lloret de Mar. A partir del mes vinent, el servei passa a mans de la companyia Sagalés. Per aquest motiu, cal canviar els carnets, els quals ja van ser renovats el mes de març amb l’antiga empresa. Es calcula que van ser uns 1.400. El tràmit es fa aquests dies en horari de matins (de 10 a 14 hores) a la sala polivalent de la Biblioteca.

D’altra banda, els usuaris que no van renovar el seu carnet durant el mes de març o que en volen tenir un de nou, el podran demanar a l’oficina del Casal Municipal de la Gent Gran a partir del pròxim 2 maig. Allà es confeccionarà el carnet i, a continuació, s’haurà de pagar un import de 5 euros a la taquilla de l’empresa Sagalés. D’aquesta manera, la gent gran farà la càrrega de viatges per a poder utilitzar el transport urbà arreu de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.