7.4 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret ha d’aprovar avui un pressupost de 74,5 MEUR per al 2021

El ple extraordinari és aquesta tarda, a dos quarts de cinc. La sessió es farà de manera telemàtica i es podrà seguir a través de web de Nova Radio Lloret i les nostres xarxes socials.

Una imatge del ple telemàtic de novembre.
Una imatge del ple telemàtic de novembre.

Darreres Notícies

Aquesta tarda hi ha ple extraordinari. Se celebra una de les sessions més importants de l’any, en què l’Ajuntament de Lloret aprovarà un pressupost de 74,5 milions per a l’any 2021.

servicios profesionales jimenez

El ple extraordinari, que es farà de manera virtual a causa de la pandèmia, comptarà amb quatre punts en l’ordre del dia, sense precs ni preguntes. La primera qüestió serà, precisament, els pressupostos per a l’any que ve.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, reconeix que ha estat “el pressupost més complicat, amb una baixada dels ingressos en què hem hagut de reajustar moltes partides”. Els números de l’any que ve compten amb 7 milions d’euros per a inversions.

Després de debatre sobre el pressupost, el ple comptarà amb tres punts més: l’aprovació definitiva de modificacions de determinades ordenances fiscals pel 2021, la modificació del contracte del transport urbà per a l’empresa Barcelona Bus, i l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança reguladora de l’ús de la via pública.

El ple extraordinari és aquesta tarda (inici a les 16:30h). La sessió es farà de manera telemàtica i es podrà seguir a través de web de Nova Radio Lloret i les nostres xarxes socials.

Consulta l’ordre del dia en l’enllaç següent.

spot_img

El + Vist