10.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament dels Infants aprova millorar les zones verdes del municipi

Després de celebrar el ple que posa punt i final a la feina dels infants, l'Ajuntament es compromet a dotar de pressupost el projecte i fer-lo realitat.

El ple de l'Ajuntament dels Infants
El ple de l'Ajuntament dels Infants

Darreres Notícies

Millorar les zones verdes de Lloret, com per exemple les que hi ha situades a la plaça Domènech Moner o a l’avinguda Josep Pla. Aquesta és la proposta aprovada aquest dijous, en el ple de l’Ajuntament dels Infants.

servicios profesionales jimenez

Els ‘regidors’, de 10 i 11 anys, han treballat durant el curs un projecte per integrar la natura al poble a través de les zones verdes existents, dotant-les de més arbrat i distribuint millor els espais de joc. Així ho han expressat els 14 regidors de l’Ajuntament dels Infants, que representen els alumnes de totes les classes de 5è de Primària. A l’àudio adjunt podeu escoltar en Nil Temprano, l’Ona Blasco, Clàudia Pérez i la Gala Fajardo. A més, en Món Carbó i la Nicole Michelaud asseguren que han après moltes coses i s’ho han passat molt bé. 

En el ple, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha posat en valor la qualitat de les propostes fetes enguany.

L’Ajuntament dels Infants és una iniciativa municipal que ha assolit, ja, l’11a edició. Permet que els alumnes de 5è de Primària proposin, debatin i treballin un projecte de millora del seu entorn més immediat, que és Lloret.

El ple que posa punt i final a l’Ajuntament dels Infants ha comptat amb un públic entregat. Els més de 350 alumnes, que conformen les classes de 5è de Primària de totes les escoles de Lloret: Esteve Carles, Pere Torrent, Pompeu Fabra, Àngels Alemany, Institut-Escola i la Immaculada Concepció.

Aquí acaba la feina dels joves regidors. El proper pas el durà a terme l’Ajuntament de Lloret, que es compromet a dotar de pressupost aquest projecte i fer-lo realitat.

spot_img

El + Vist