Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament dels Infants ja té representants de totes les classes de cinquè de primària

La constitució de l'Ajuntament dels Infants d'aquest curs, que arriba a la 11a edició, es farà dilluns vinent.

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

L’onzena edició de l’Ajuntament dels Infants ja té representants de totes les classes de cinquè de primària. Ahir dimecres es van fer les eleccions entre els candidats i es van fer com uns comicis habituals: amb urnes, butlletes i el recompte corresponent. A l’escola Pere Torrent, per exemple, les escollides són la Clàudia Pérez de 5è A i l’Ona Blasco de 5è B.

Aquest any l’activitat arriba amb una novetat: la plataforma Civicity ha creat un blog perquè els alumnes puguin seguir tot el procés i també perquè puguin dir-hi la seva. Ho ha explicat la regidora d’Educació, Mònica Cunill.

L’objectiu de l’Ajuntament dels Infants és que els alumnes de cinquè, de 10 i 11 anys, s’impliquin en la millora del seu entorn -que és el municipi de Lloret- i coneguin com funcionen unes eleccions així com la feina que fan els regidors i l’alcalde a l’ajuntament.

Amb aquest doble objectiu, cada any es trien 14 alumnes, que representen cada classe de cinquè de primària de les diferents escoles de la vila. La seva tasca és escoltar els companys i fer arribar les propostes de millora a l’anomenat Ajuntament dels Infants, que cada curs, amb la presència de l’alcalde, debat i tria alguna proposta per millorar Lloret. En altres edicions, per exemple, s’han creat els itineraris escolars segurs o s’ha reformat la plaça dels Germans Maristes (coneguda com la plaça de la Magnòlia).

La constitució de l’Ajuntament dels Infants d’aquest curs es farà dilluns vinent, amb la presència de tots els representants.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.