28.5 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament dels Infants se centrarà en buscar informació sobre dones lloretenques rellevants

Així ho han decidit els 15 alumnes, que representen un total de 375 escolars de les classes de 5è de Primària. El ple de constitució s'ha fet aquest dilluns a la tarda.

Darreres Notícies

Buscar informació sobre les dones lloretenques més rellevants de la història del municipi. Aquest és el projecte que treballarà l’Ajuntament dels Infants en els propers mesos. Així ho han decidit els 15 alumnes, que representen un total de 375 escolars de les classes de 5è de Primària. Juntament amb l’alcalde Jaume Dulsat, aquest dilluns han dut a terme la sessió de constitució. En l’acte, els participants també han consensuat la possibilitat de construir una font dels desitjos en què també es retrà homenatge a una destacada figura femenina.

L’alcalde Dulsat, que s’ha mostrat molt sorprès de les idees que s’han posat a debat, ha remarcat que els regidors han demostrat tenir una maduresa inhabitual per a la seva edat. La propera trobada serà a finals de febrer, amb la voluntat de concretar aquest projecte de recerca sobre els personatges femenins que, per mèrits propis, han destacat a la vila.

 

Regidors de l’Ajuntament dels Infants 2019

La finalitat de l’Ajuntament dels Infants és que els nens treballin una proposta per a Lloret i que es concreti en un projecte, amb cara i ulls, que serà aprovat en un plenari. Per la seva part, el consistori es compromet a fer realitat la iniciativa dotant-la del pressupost corresponent.

En edicions anteriors, l’Ajuntament dels Infants ha permès millorar les zones verdes del municipi, crear itineraris segurs fins a les escoles, ha dissenyat el parc infantil de la plaça dels Germans Maristes o bé ha impulsat una campanya de reciclatge i de sensibilització en la recollida d’excrements de gos al carrer.

Aquesta setmana ha començat a caminar la dotzena edició. L’activitat es completarà amb la celebració d’un plenari, a final de curs, que es durà a terme al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist