17.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament demana 12 anys de presó per l’acusat de violar una noia a Lloret

El Consistori, que s'ha presentat com a acusació popular, eleva la pena que demana la fiscalia, que és de 9 anys de presó.

L'acusat, en el judici a l'Audiència de Girona (ACN)
L'acusat, en el judici a l'Audiència de Girona (ACN)

Darreres Notícies

L’Ajuntament demana 12 anys de presó per a l’acusat de violar una noia de 21 anys a Lloret. El Consistori s’ha presentat com a acusació popular i considera que hi ha indicis suficients que demostren que el noi hauria violat la jove.

servicios profesionales jimenez

Els fets van passar a la via pública de Lloret el juny del 2020 i la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, argumenta que l’Ajuntament no pot quedar-se al marge d’uns fets tan greus. En aquest sentit, remarca que sempre actuaran quan es vulnerin els drets de qualsevol dona, com és aquest cas.

“Consideràvem que no podia ser que passessin aquests fets tan greus i l’Ajuntament es quedés impassible; i perquè quedi clar que des de l’Ajuntament es personarà quan hi hagi un atemptat contra els drets de les dones”

Jennifer Pérez

El judici s’ha celebrat aquest dimecres a l’Audiència de Girona i la fiscalia demana 9 anys de presó. L’Ajuntament, però, considera que la pena s’ha d’elevar perquè hi va haver traïdoria per part de l’acusat.

“L’Ajuntament demana 12 anys perquè entén que el fet es va produir amb traïdoria, perquè l’acusat va aprofitar que la noia passava per una zona més amagada per cometre el crim”

Jennifer Pérez

La víctima ha explicat al judici que tornava cap a casa després d’estar de festa amb uns amics quan el processat, a qui no coneixia de res, la va abordar fent-li insinuacions sexuals i la va seguir fins al lloc on es va produir l’agressió sexual.

Per la seva banda, el processat ha assegurat que les relacions sexuals van ser consentides i la seva defensa, encapçalada pel lletrat Carles Monguilod, en demana l’absolució.

El judici ha quedat vist per sentència.

spot_img

El + Vist