26.2 C
Lloret de Mar
Reunió entre l'Ajuntament i les entitats

L’Ajuntament demana la col·laboració a les entitats per al projecte de Capital de la Cultura Catalana

Recordem que, a banda de Lloret, també presenta candidatura per al 2022 Igualada. Al març es farà oficial quina ha estat la ciutat escollida.

Reunió entre l'Ajuntament i les entitats

Darreres Notícies

L’Ajuntament vol comptar amb el suport i col·laboració de les entitats locals per impulsar la candidatura que ha de portar Lloret a convertir-se en la Capital de la Cultura Catalana l’any 2022. Per això fa uns dies es va convocar una reunió, en què es va presentar la iniciativa i es va demanar que es pensi en propostes d’activitats que es podrien impulsar en aquest sentit.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, està molt content de com va anar la trobada, que va comptar amb representants d’una trentena d’entitats lloretenques.

Després que s’aprovés al ple per unanimitat, el proper pas serà presentar la candidatura abans del 31 de gener. Abans, però, l’Ajuntament ha volgut informar totes les entitats perquè coneguin els avantatges que suposaria rebre aquesta menció. El regidor destaca sobretot el “posicionament cultural de Lloret”, que permetria comptar amb activitat cultural durant tot l’any i desestacionalitzar el turisme. 

A banda de Lloret, també presenta candidatura per al 2022 Igualada. Al març es farà oficial quina ha estat la ciutat escollida.

La iniciativa de nomenar una Capital de la Cultura Catalana va començar l’any 2004; i l’última, la del 2019, ha estat Cervera.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img