25.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament du a terme una campanya d’inspeccions als hotels de la vila

Al desembre, l'Ajuntament va començar a requerir la documentació que acredita que els serveis dels hotels compleixen la normativa, arran del cas dels quatre hotels que tenien punxada la llum.

El Sun Village és on es va destapar tot
El Sun Village és on es va destapar tot

Darreres Notícies

Lloret de Mar du a terme una campanya de control a més de 130 hotels. A finals de desembre, l’Ajuntament va començar a requerir als establiments la documentació que acredita que els seus serveis compleixen la normativa, arran del cas dels quatre hotels que tenien punxats la llum o el gas, tal com ha explicat el regidor d’acció de govern, Jordi Sais.

Recordem que els quatre hotels on es va produir frau, tots de la mateixa cadena, eren Sun Village, Mediterranean Sand, Savoy i Marina Sand. Va ser a principis de setembre de l’any passat, quan es va descobrir que tenien punxats la llum i el gas, i un deute de més de 450.000 euros amb el consistori en rebuts d’aigua, taxes i impostos municipals.

Després dels fets, l’alcalde Jaume Dulsat va anunciar la intenció de fer una campanya d’inspeccions als hotels, que va començar el passat 20 de desembre. Tot i així, Jordi Sais està convençut que la gran majoria dels hotels de Lloret fan les coses com toca.

De moment, encara s’està requerint la documentació pertinent i després es decidirà si cal fer inspeccions en alguns dels hotels i, si s’escau, imposar alguna sanció.

spot_img

El + Vist