13.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament encarrega un estudi per conèixer les necessitats de la gent gran

La Fundació Desenvolupament Comunitari s'encarregarà d'analitzar les necessitats del col·lectiu de persones més grans de 75 anys, que a Lloret són unes 2.500.

Gent gran al casal, aquest matí
Gent gran al casal, aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament vol conèixer les necessitats de la gent gran del municipi. Amb aquest objectiu, ha encarregat un estudi a la Fundació Desenvolupament Comunitari que farà una anàlisi de les persones de més de 75 anys. A la vila són prop de 2.500 persones.

L’estudi permetrà identificar necessitats d’atenció sociosanitària i crear polítiques socials a través d’un projecte proactiu que detecti les situacions de risc de la gent gran. Ho ha explicat el regidor de Benestar i Família, Antonio Lorente.

Ara s’està elaborant el padró de persones de més de 75 anys. El proper pas serà fer trucades per concertar les entrevistes. El regidor ha volgut deixar molt clar que la iniciativa és de l’Ajuntament i demana a les persones que hi participin que tinguin al costat algun familiar o amic de confiança per estar més tranquils a l’hora de respondre l’enquesta.

L’estudi tindrà un cost de 16.800 euros.

L’Ajuntament ha redactat un full informatiu que recull tots els serveis d’atenció social i benestar que ofereix perquè els veïns els tinguin en compte. A més, té un terreny reservat a la zona del Rieral, de 10.000 metres quadrats, per fer una futura residència sociosanitària.

spot_img

El + Vist