30.1 C
Lloret de Mar
GBI Grup

L’Ajuntament escoltarà la ciutadania abans de formalitzar el nou contracte de neteja

Arran d'una moció del PSC aprovada per unanimitat, el Consistori es compromet a analitzar les aportacions ciutadanes abans d'escollir l'empresa que gestionarà la neteja del municipi i la recollida de residus.

GBI Grup

Darreres Notícies

La ciutadania podrà fer aportacions a l’hora d’elaborar el futur plec de condicions del contracte de recollida de residus. Així s’hi ha compromès el ple municipal per unanimitat, arran d’una moció presentada pel PSC.

La proposta també preveu convocar la població per explicar públicament quins són els sistemes de recollida de residus que existeixen, quins són viables i quins són els més convenients per implementar a Lloret. Una convocatòria que s’haurà de fer abans que els veïns puguin fer aportacions.

Finalment, es farà una tercera convocatòria per exposar quines propostes s’han acceptat i quines s’han descartat després de l’avaluació tècnica.

El portaveu del PSC, Francisco Pastor, ha argumentat que han volgut presentar aquesta moció perquè el 2011 es va formalitzar el contracte de la gestió dels serveis públics de neteja del municipi i recollida de residus amb l’empresa GBI Serveis. Un contracte que el març d’aquest any es va prorrogar de manera forçosa perquè GBI segueixi prestant el servei fins que es resolgui el nou procediment de contractació.

Per fer el nou contracte, els socialistes volen que la ciutadania pugui dir-hi la seva i fer les aportacions que trobi pertinents, que després hauran de ser valorades pels serveis tècnics municipals.

spot_img

El + Vist