7.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament fa un “merescut reconeixement” als 100 anys del Club de Futbol Lloret

L’entitat celebra aquest 2022 els seus cent anys d’història com el degà dels clubs esportius de la vila i un dels equips referència de les comarques gironines.

Acte de reconeixement del centenari, aquest dijous, a l'Ajuntament.
Acte de reconeixement del centenari, aquest dijous, a l'Ajuntament.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha fet aquest dijous un reconeixement al Club de Futbol Lloret pel seu centenari. L’entitat celebra aquest 2022 els seus cent anys d’història i ho fa com el degà dels clubs esportius de la vila i com un dels equips referència de les comarques gironines.

servicios profesionales jimenez

El president del Club de Futbol Lloret, Eduard Coloma, es mostra “molt agraït” per aquest reconeixement i destaca que l’actual junta directiva recull els fruits del treball d’un nombre incalculable de persones.

centenari 2

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, també posa en valor la feina que han fet al llarg dels anys presidents, tècnics i jugadors de l’entitat lloretenca. Assenyala que “és el reconeixement als Cent anys de vida del club, en què molta gent ha picat pedra, és un reconeixement molt merescut”.

 El Club de Futbol Lloret arriba als seus cent anys en plena forma, amb més de 350 participants de totes les edats, que estan repartits en 22 equips i amb presència en totes les etapes, des d’Escoleta fins a Veterans. Pel que fa al Primer Equip, enguany competeix per dotzena temporada consecutiva en la Primera Catalana, la màxima categoria del futbol català.

Un partit recent del Club Futbol Lloret
Un partit del primer equip del Club Futbol Lloret de la temporada anterior.

Pel que fa als equips de base, destaca la presència del Benjamí “A” en la categoria Preferent, la més elevada en nois nascuts entre els anys 2013 i 2014. A més, el Juvenil A i el Cadet A juguen aquesta temporada en la divisió Preferent, després dels ascensos de l’any passat. Pel que fa a la resta d’equips, es reparteixen entre Primera i Segona divisió.

L’acte de reconeixement s’ha dut a terme aquest dijous, amb la presència de l’alcalde, Jaume Dulsat, la regidora d’Esports i els membres de la directiva del Club de Futbol Lloret.

spot_img

El + Vist