26.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la jornada

L’Ajuntament fa una crida a la població perquè participi a la jornada ‘Repensa Lloret’

Tindrà lloc el 4 de novembre. La inscripció –que és gratuïta- s'ha de fer a la pàgina web repensa.lloretdemar.org.

Cartell de la jornada

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa una crida a la població perquè participi a la jornada Repensa Lloret, que tindrà lloc el 4 de novembre. De moment hi ha uns 130 inscrits i l’aforament és de 500 persones. El regidor de Turisme, Joan Gou, reconeix que és una xifra molt baixa i que cal incrementar-la molt en els propers dies.

El regidor ha recordat que la voluntat de l’Ajuntament és recollir les opinions de tothom, tant de professionals com de veïns, perquè l’objectiu de tot plegat és crear un model de ciutat per a Lloret.

Joan Gou ha explicat que en acabar les ponències els participants tindran un torn obert de paraula per fer les preguntes que cregui convenients o bé per fer arribar la seva opinió, tot i que ha demanat als participants que siguin clars i concisos, perquè vol que sigui una jornada dinàmica i entretinguda, que faci passar una bona estona a tothom.

El regidor ha enviat un missatge positiu a la ciutadania i ha matisat que, perquè Lloret sigui una bona destinació, el primer que cal és que els seus veïns s’ho creguin. De fet, segons Gou, el municipi és l’enveja de moltes ciutats europees.

La idea de l’Ajuntament és organitzar més debats i jornades a partir de les idees i voluntats que surtin de la del proper 4 de novembre. Per això, però, cal que hi participi molta gent.

Alguns dels temes que s’hi tractaran seran el model i la marca de ciutat, el futur del turisme, la revolució digital, el comerç urbà en zones turístiques i el paper de la participació ciutadana a l’hora de definir la ciutat del futur. Una participació que el regidor de Turisme espera que sigui molt elevada el proper 4 de novembre. Les persones interessades en apuntar-s’hi, poden fer la inscripció –que és gratuïta- a la pàgina web repensa.lloretdemar.org.

La jornada es farà a l’hotel Olympic i l’organitzen l’Ajuntament i Lloret Turisme.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img