17 C
Lloret de Mar
Apartaments Barava Park de Fenals.

L’Ajuntament insistirà a la propietat de Brava Park que arregli la finca

El ple ha aprovat una moció de Lloret en Comú, amb una esmena de l'equip de govern.

Apartaments Barava Park de Fenals.

Darreres Notícies

L’Ajuntament farà tots els tràmits necessaris per aconseguir que la propietat de l’edifici Brava Park de Fenals compleixi amb la normativa urbanística aplicable. Es tracta d’un conjunt d’apartaments turístics comprat fa anys per una cadena hotelera de Lloret, abandonats temps enrere i que actualment es troben molt deteriorats.

El punt s’ha decidit al ple d’aquest dilluns arran d’una moció de Lloret en Comú, que ha prosperat amb una esmena de l’equip de govern.

El ple ordinari del març
El ple ordinari del març

A través d’aquesta esmena, s’ha eliminat la petició dels ‘comuns’ perquè, en cas que la propietat no respongui bé, l’Ajuntament iniciï els tràmits per expropiar la propietat.

Segons el portaveu de Lloret en Comú, Miguel Gracia, aquesta modificació no canvia la finalitat de la moció. Assegura que la llei preveu que s’acabi expropiant la finca si la construcció està en estat ruïnós i la propietat no actua per complir l’obligació de conservació del terreny en condicions de seguretat.

Apartaments Brava Park de Fenals
Apartaments Brava Park de Fenals

Des del Govern han apuntat que cal ser més durs amb la propietat i s’han compromès a insistir perquè es posi solució a una problemàtica que s’arrossega de fa anys.

Recordem que l’any passat es va obligar la propietat de Brava Park a fer tasques de neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que no entri ningú a l’edifici.

En l’arxiu adjunt a la notícia, escolta els diferents portaveus municipals: Jordi Sais, Jordi Hernández, Jordi Orobitg, Miguel Gracia, Francisco Pastor, Lluïsa Baltrons i Lara Torres.

spot_img

El + Vist