11.6 C
Lloret de Mar
Tasques a la Lola Anglada, aquest matí

L’Ajuntament inverteix més de 150.000 euros en millores als centres educatius municipals

La principal inversió és a la llar d'infants Lola Anglada, amb més de 76.000 euros. Entre altres coses, es canviarà el terra del porxo perquè estava malmès.

Tasques a la Lola Anglada, aquest matí

Darreres Notícies

El nou curs escolar a Lloret començarà amb millores en els diferents centres educatius. L’Ajuntament ha destinat més de 150.000 euros per a diferents actuacions, que s’han dut a terme al llarg d’aquest estiu i que es preveu que acabin aquesta setmana.

La principal inversió del consistori ha estat a la llar d’infants municipal Lola Anglada, amb més de 76.000 euros. Entre altres accions, es canviarà el terra del porxo perquè estava malmès. Pel que fa als centres de primària, 27.500 euros han estat per actuacions al Pompeu Fabra, 25.000 pel Pere Torrent, 15.000 per l’Esteve Carles i 9.500 per l’Àngels Alemany. La regidora d’Educació, Monica Cunill, ha explicat que totes les actuacions són sol·licitades pels centres educatius i ha detallat que s’han pintat portes i parets, s’han canviat finestres i cortines o s’ha posat material nou per dinamitzar els patis. 

Aquestes reformes són habituals cada any, aprofitant els períodes en què les escoles estan tancades, per tal que els infants puguin començar el curs en les millors condicions possibles.

spot_img

El + Vist