Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Xavi Flores, amb la mascareta posada

L’Ajuntament posa a la venda mascaretes de Lloret, solidàries amb el CDA

Són mascaretes FPP2, al preu de 5 euros. A la venda a l'oficina de turisme del Museu del Mar.

Xavi Flores, amb la mascareta posada

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

L’Ajuntament ha posat a la venda mascaretes FPP2, al preu de 5 euros. Són de color blau marí i porten el logotip de Lloret de Mar brodat a la roba. Es tracta de mascaretes de rerefons solidari, ja que la recaptació va destinada al Centre de Distribució d’Aliments (CDA), que –arran de la pandèmia- ha doblat el nombre de famílies ateses.

Xavi Flores, regidor de Recursos Humans, assenyala que la idea la va plantejar el grup de Força Lloret en el darrer plenari i que hi ha demanda veïnal. Es tracta del model de mascareta que porten els treballadors de l’Ajuntament i del sector turístic lloretenc. Afegeix que amb aquesta mascareta es dona “imatge d’unitat”.

Les mascaretes tèxtils es poden rentar fins a 80 vegades. De moment, els veïns les poden comprar a l’Oficina de Turisme, ubicada al Museu del Mar.

L’oficina del Museu del Mar

A data d’avui han quedat esgotades, però la comanda amb noves mascaretes de Lloret de Mar ha d’arribar a finals d’aquesta setmana.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.