8.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament presentarà el projecte de les càmeres de control de l’aforament en una webinar

Es tracta d'una sessió organitzada per Localret i La Salle BCN sobre transformació digital en el món local.

Les càmeres que controlen l'aforament
Les càmeres que controlen l'aforament

Darreres Notícies

L’Ajuntament presentarà aquest migdia el projecte de les càmeres amb sensors per controlar l’aforament de les platges de Lloret i Fenals. Ho farà en una sessió de webinar organitzada per Localret i La Salle BCN sobre ciutats intel·ligents o smart cities.

El regidor de Noves Tecnologies, Albert Robert, explica que el projecte encaixa molt bé amb la proposta de Localret, que buscava iniciatives impulsades per complir les mesures de seguretat aplicades per combatre la pandèmia.

El cost ha estat de 36.000 euros. En total s’han instal·lat nou càmeres a Lloret i quatre a Fenals, que permeten controlar tots els espais de les platges més transitades del municipi. La fiabilitat del recompte, segons el regidor, és molt elevada. Les càmeres es deixaran instal·lades a les platges mentre sigui necessari controlar-ne l’aforament, tot i que si en el futur es volgués canviar-les de lloc es podria fer fàcilment.

La iniciativa encaixa molt bé amb el projecte de convertir Lloret en una ciutat intel·ligent.

La sessió de webinar d’avui dimecres, que serà la tercera que s’organitza sobre transformació digital en els municipis de Catalunya, es farà a la una del migdia.

Val a dir que a la resta de platges del municipi (Santa Cristina, Sa Boadella i Cala Canyelles) l’aforament el controlen els vigilants de platges i els agents de Protecció Civil.

spot_img

El + Vist