18 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament repartirà 7.000 mascaretes a comerços, bars i restaurants de Lloret de Mar

3.000 són per als treballadors i 4.000, per repartir entre clients. Les mascaretes tenen imprès el logo de Lloret amb un gran somriure i són reutilitzables.

La regidora repartint les mascaretes als comerços
La regidora repartint les mascaretes als comerços

Darreres Notícies

L’Ajuntament repartirà 7.000 mascaretes als establiments comercials i de restauració de Lloret. 3.000 són per als botiguers, mentre que la resta són per repartir entre els clients.

servicios profesionales jimenez

El repartiment va començar ahir dimecres en els locals que ja han iniciat la seva activitat segons les restriccions legals establertes. La regidora de Comerç, Bars i Restaurants, Lara Torres, ha matisat que portaran mascaretes a tots els locals, però sí algú en necessita amb urgència pot contactar amb la secció de Comerç de l’Ajuntament.

La intenció d’aquesta iniciativa és garantir la protecció de tots els treballadors d’aquests sectors. Les mascaretes, que són d’una categoria equivalent a la FFP2 i tenen imprès el logo de Lloret de Mar amb un gran somriure, són de teixit i, per tant, es poden rentar i reutilitzar.

A més, l’Ajuntament ha editat un vídeo amb un doble objectiu: mostrar que els establiments de Lloret tornen a l’activitat amb totes les mesures per garantir la seguretat dels clients i per demanar a la ciutadania que els doni suport. El vídeo s’ha publicat a les xarxes socials del Consistori.

spot_img

El + Vist