17.2 C
Lloret de Mar
Can Juncadella

L’Ajuntament inicia la rescissió del conveni amb Can Juncadella per recuperar el camí de ronda

La Junta de Govern Local va acordar rescindir l’acord perquè la propietat, Flinder Data, no ha presentat la documentació que faltava al projecte per refer el camí de ronda que passa per la finca.

Can Juncadella

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per a rescindir el conveni del 2009 amb Can Juncadella per recuperar els camins de ronda. Segons explica el Diari de Girona, la setmana passada la Junta de Govern Local va acordar aquest tràmit perquè la propietat, Flinder Data, no ha presentat la documentació que faltava al projecte per refer el camí de ronda que passa per la finca.

Segons Diari de Girona, en un inici, la propietat havia presentat un projecte que es veia amb bons ulls, però el Departament de Costes va demanar alguns canvis. Quan van tornar a presentar el projecte, l’Ajuntament es va adonar que era totalment nou i el va rebutjar. Aleshores, va reclamar a la propietat la documentació requerida o bé es rescindiria el conveni i procediria a tornar a l’estat natural els camins que passen per la finca. Com que la Flinder Data no ho ha fet, el Govern municipal (CiU + ERC) considera que ha vulnerat l’acord.

El rotatiu afegeix que el cas podria acabar als jutjats. Ara l’Ajuntament haurà de donar un termini a la finca perquè obri els camins. Si no ho fa, buscarà la manera per obligar-los. Per la seva banda, també és possible que la propietat no estigui d’acord amb la rescissió i presenti un contenciós administratiu als jutjats. Seria, doncs, un jutge qui finalment hauria de resoldre el cas.

spot_img

El + Vist