16.5 C
Lloret de Mar
Imatge promocional de la campanya #Malamente

L’Ajuntament se suma a la campanya #Malamente per visibilitzar les violències masclistes quotidianes

Són unes violències que les noies pateixen cada dia pel simple fet de ser dones i que costen de reconèixer perquè estan molt normalitzades.

Imatge promocional de la campanya #Malamente

Darreres Notícies

Hi ha moltes accions de violència sexual quotidianes que costen de reconèixer perquè estan molt normalitzades. Unes violències que les noies pateixen cada dia pel simple fet de ser dones. Davant d’aquesta realitat, l’Agència Catalana de la Joventut ha impulsat una campanya amb el lema #Malamente. L’objectiu: visibilitzar totes aquestes violències.

Des de Lloret de Mar, la secció de Joventut de l’Ajuntament s’ha sumat a la campanya. La regidora de l’àrea, Marina Nicolàs, explica que és una iniciativa molt positiva i necessària.

“Són violències sexuals que molt sovint patim les dones pel simple fet de ser dones i, malauradament, costa veure-les perquè estan molt normalitzades”

Marina Nicolàs

La regidora assegura que sempre que faci falta, l’Ajuntament estarà al costat de propostes com aquesta campanya.

Tothom que vulgui, pot passar pel Puntet a recollir la bossa amb el lema #Malamente, un pin, un adhesiu, una polsera i un díptic informatiu que, segons la regidora, sol sorprendre molt a qui el llegeix, perquè tothom s’adona de com de normalitzades tenim algunes actituds masclistes.

“Quan un llegeix el díptic i llegeix algunes d’aquestes actituds s’adona realment que això ho tenim normalitzat, i això no pot ser”

Marina Nicolàs

Amb la presentació de la campanya #Malamente, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha donat el tret de sortida a les diferents accions emmarcades en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

spot_img

El + Vist