14.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament treballa en la instal·lació d’un bar a la Piscina de Lloret

Serà un bar amb terrassa, que s’ubicarà al passadís que separa les pistes de tennis de les de pàdel. A més, aviat es licitaran els bars de tots els equipaments municipals.

L'espai on anirà ubicat el futur bar
L'espai on anirà ubicat el futur bar

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret tindrà un bar. L’Ajuntament treballa en la seva creació i licitació per donar servei als usuaris de la piscina i la zona de raqueta.

servicios profesionales jimenez

Serà un bar amb terrassa, que s’ubicarà al passadís que separa les pistes de tennis de les de pàdel. La regidora d’Esports, Ana García-Castany, explica que s’està estudiant com ha de ser el plec de condicions per a la licitació. El que cal tenir en compte és que aquest servei requerirà instal·lar un mòdul que faci de bar i això anirà a càrrec del licitador.

El bar estarà obert a tothom amb l’objectiu de fomentar la socialització i donar servei, també, als acompanyats que han d’esperar-se.

També està sobre la taula la voluntat de tornar a obrir un bar en el pavelló del Molí, amb l’objectiu que tots els equipaments esportius del municipi comptin amb aquest servei.

En el cas del camp de futbol del Molí, s’aprofitarà que s’han de fer obres als vestuaris per acabar de condicionar el local del bar. I pel que fa als bars de l’altre pavelló i camp de futbol, ara mateix estan gestionats amb pròrroga forçosa.

La voluntat del consistori és poder fer totes les licitacions a l’inici de la propera temporada esportiva, és a dir, a la tardor.

spot_img

El + Vist