25.3 C
Lloret de Mar
Els alumnes de l'IE al carril bici de Fenals (Ajuntament de Lloret)

L’Ajuntament unirà tots els carrils bici de Lloret, tal com demana l’alumnat de l’IE

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, ha valorat molt positivament la proposta del grup de 3r d'ESO d'aquest centre i ha explicat que el projecte es farà realitat amb els fons Next Generation.

Els alumnes de l'IE al carril bici de Fenals (Ajuntament de Lloret)

Darreres Notícies

L’Ajuntament unirà tots els carrils bici de Lloret, tal com demana l’alumnat de l’Institut Escola. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, assegura que han rebut el projecte amb els braços oberts i confirma que, gràcies al finançament dels fons europeus Next Generation, podran fer realitat la principal petició dels alumnes: unir tots els carrils bici.

“Segurament la proposta més important i la que tenim un nexe comú és la unificació dels carrils bici”

Cristian Fernández

Divendres passat, el grup de 3r d’ESO de l’Institut Escola va entregar a l’Ajuntament un projecte per millorar els carrils bici del municipi. A banda d’unir-los, també van mostrar que hi ha punts en mal estat i van demanar que s’arreglin. Tot plegat, ha estat a través de l’optativa de Servei Comunitari. El professor, Salvador Chiva, fa una valoració molt positiva de com s’han involucrat els alumnes amb el projecte.    

“Ha estat un èxit la motivació de l’alumnat, que ha connectat força amb el problema, no m’esperava aquesta rebuda i d’un projecte petit s’ha fet una cosa molt gran per ells”

Salvador Chiva

El regidor ha explicat que hi ha un altre projecte de mobilitat destacat que també estarà finançat amb els fons Next Generation, tot i que anirà a càrrec de la Generalitat. Es tracta d’un carril de mobilitat activa que unirà Lloret i Blanes.

“Serà un carril per a vehicles que no vulguin trobar automòbils i s’hi podrà anar amb vehicles de mobilitat personal”

Cristian Fernández

De moment, la Generalitat està elaborant el projecte per poder fer realitat aquest carril.

spot_img

El + Vist