8.8 C
Lloret de Mar
El MILLOR va iniciar el debat

L’Ajuntament vol poder identificar els propietaris dels excrements de gos al carrer

A través d'una moció del MILLOR, aprovada amb una esmena a la totalitat d'ICV-EUiA, l'Ajuntament treballarà per poder fer identificació a través de l'ADN dels gossos.

El MILLOR va iniciar el debat

Darreres Notícies

Unanimitat del ple en la voluntat de treballar per eradicar els excrements de gos a la via pública. Al ple d’ahir es va fer un pas en aquest sentit, a partir d’una moció del MILLOR, que es va acabar aprovant amb una esmena a la totalitat d’ICV – EUiA (que a la vegada comptava amb una petita esmena de C’s.

El portaveu del MILLOR, Marc Fuertes, va exposar la necessitat de poder detectar i sancionar les persones que no recullen els excrements de les seves mascotes. L’esmena, segons el regidor Miguel Gracia, d’ICV – EUiA, també vol aquest objectiu però busca la manera d’aconseguir que es puguin identificar els infractors generant la mínima despesa als ciutadans que fan les coses de manera correcta. 

Amb la moció aprovada finalment, es pretén modificar l’ordenança de tinença d’animals per dotar-la d’un marc legal que reculli la identificació per ADN dels gossos de la vila i es crearà una comissió de treball per estudiar la problemàtica, entre altres coses.

No ha prosperat, en canvi, la moció d’ICV-EUiA i ELLSSP de suport als espartans de Coca-Cola. La resta de grups s’han abstingut, excepte el MILLOR, que ha votat en contra perquè es tracta d’un tema supramunicipal que creu que no s’ha de debatre al ple municipal de Lloret.

spot_img

El + Vist