Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Logo de la Setmana de l'Energia

L’Ajuntament vol informar els veïns sobre com estalviar energia

Logo de la Setmana de l'Energia

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Aquests dies se celebra la Setmana de l’Energia, amb l’objectiu de conscienciar la població perquè estalviï energia, tant per reduir el consum dels recursos energètics com per rebaixar la factura econòmicament.

I perquè els veïns puguin saber com es pot aconseguir, l’Ajuntament ha programat una xerrada per dijous a la tarda. Ho ha explicat el regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera. La conferència, a càrrec de la consultora ambiental Xènia Illas, es farà a les sis de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca.

A banda de la conferència, l’Ajuntament permet a tots els veïns saber quin és el seu consum energètic i també prepara activitats per als més petits a través dels casals d’estiu.

La Setmana de l’Energia va començar divendres passat amb una xerrada també sobre estalvi energètic, però adreçada als empresaris.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.