12.8 C
Lloret de Mar
Presentació del memorial

L’alcalde entrega la medalla de Lloret al Memorial Pomares

Hi participaran equips bases del Barça, l’Espanyol, el Vila-Real, l’Athlètic Club, el Girona, el Lloret i molts altres.

Presentació del memorial

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

L’alcalde Romà Codina ha entregat la medalla de Lloret als organitzadors del Memorial Juan Antonio Pomares, que arriba aquest cap de setmana a la vila, amb prop de 700 participants, entre jugadors de futbol base i acompanyants.

La vuitena edició del torneig s’ha presentat aquest dijous a l’Ajuntament, en què un dels organitzadors, Àlex Portavella, ha exposat els objectius amb què el duen a terme.

Romà Codina ha volgut agrair la feina feta als responsables del Memorial, iniciat arran de la mort per atac de cor de Juan Antonio Pomares, mentre jugava un partit de futbol. Va ser a l’any 2007.

El Memorial Juan Antonio Pomares omplirà aquest cap de setmana el camp municipal de futbol amb jugadors de les categories cadet i aleví. Oferiran un bon nivell, amb la participació de clubs com el Barça, l’Espanyol, el Vila-Real, l’Athlètic Club, el Girona, el Lloret i molts altres.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.