Dimarts, 19 gener 2021
13.8 C
Lloret de Mar
Pàgina web de la Fundació Jordi Comas

L’alcalde de Lloret participa en una jornada sobre turisme sostenible aquest divendres

Es farà a Girona i l'organitzen la Fundació Jordi Comas i l'Agència Catalana de Turisme.

Pàgina web de la Fundació Jordi Comas

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

El passat agrícola i més desconegut de Lloret de Mar

L'exposició “Lloret, zona agrícola KM 0” neix d’una unió d’esforços entre RALL (l’Associació Recull Rural Artesà de Lloret), l’àrea de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament i l’Arxiu Municipal.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, participarà demà divendres en una jornada sobre la sostenibilitat del model turístic. L’organitzen, a Girona, la Fundació Jordi Comas i l’Agència Catalana de Turisme.

El director de la fundació, Lluís Poch, ha explicat que és difícil trobar una destinació sostenible a Catalunya perquè el boom immobiliari va fer molt de mal en aquest sentit; tot i així, reconeix que en els últims anys s’està prenent molta consciència al respecte.

L’alcalde lloretenc participarà, en concret, en una taula rodona on es parlarà dels efectes del turisme sobre els pobles i ciutats del nostre país i les vies per conciliar l’acollida de visitants sense distorsionar la vida quotidiana dels residents. A banda de Jaume Dulsat, hi haurà molts ponents, tant de l’administració, com experts o docents. Per exemple, hi haurà l’exconseller Joaquim Nadal, el naturalista Jordi Sargatal, o el director general de Turisme, Octavi Bono.

La jornada vol analitzar l’ús del territori com a suport fonamental de l’activitat turística, sempre tenint en compte la sostenibilitat. Una anàlisi que es farà través de quatre temàtiques: les infraestructures i urbanisme a les zones turístiques, els recursos i residus a la Costa Brava, l’ús del territori com a atractiu turístic, i la pressió turística sobre el medi urbà.

A la jornada, que es farà demà a Girona, hi pot participar tothom. Les inscripcions es poden fer efectives a través del web de la Fundació.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".