19.4 C
Lloret de Mar
Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth

Laminimal porta ‘Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth’ al Teatre de Lloret

L'espectacle està programat per demà divendres, a les 21 hores. El preu de les entrades és de 12 euros.

Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth

Darreres Notícies

Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth arriba aquest divendres al Teatre de Lloret, de la mà de la companyia Laminimal. Recordem que l’espectacle s’havia de representar el 18 d’octubre, però es va posposar per la coincidència amb la vaga general que es va fer arreu de Catalunya.

L’obra explica el procés de creació del discurs que el jove Phillipe The Sixt ha d’exposar en un moment delicat per a la seva monarquia, que es veu amenaçada per un possible aixecament de la població. Es fa evident, per tant, que el guió està inspirat en el discurs que el rei Felip VI va fer el 3 d’octubre del 2017, després del referèndum de l’1 d’octubre. La directora, Daniela De Vecchi, apunta que el debat sobre la monarquia és completament d’actualitat.

Tot plegat, són temes que d’alguna manera encara avui en dia sembla que siguin intocables. L’espectacle combina text i cançó i parla de l’actualitat política i social de Catalunya. Una actualitat que canvia molt cada setmana i que permet a la companyia incloure nous acudits contínuament.

Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth està interpretat per Eloi Benet, Cris Codina, Esperança Crespí, Carles Cruces i Toni Figuera. L’obra es podrà veure al Teatre de Lloret aquest divendres. Un teatre que, segons Daniela De Vecchi, ofereix una de les millors programacions de tot Catalunya.

L’espectacle està programat per aquest divendres, a les nou de la nit. El preu de les entrades és de 12 euros.

spot_img

El + Vist