10.1 C
Lloret de Mar

L’Àngels Alemany Team participa per quart any a l’Oncotrail

És una prova no competitiva -de 100 quilòmetres, amb sortida i arribada a Palafrugell- i solidària amb la lluita contra el càncer.

L'Àngels Alemany Team, en un entrenament.
L'Àngels Alemany Team, en un entrenament.

Darreres Notícies

L’Àngels Alemany Team de Lloret de Mar ho ha tornat a fer. Per quarta vegada, el grup de mestres de l’escola Àngels Alemany ha participat a l’Oncotrail, una prova solidària amb la lluita contra el càncer.

Carme Nicolàs, membre de l’equip i directora de l’escola Àngels Alemany, argumenta que els mou “el rerefons solidari de la iniciativa, la causa és molt bona, a més així estem en forma i ens engresquem entre nosaltres”.

sortida oncotrail adria colomer
Els equips, abans de la sortida de l’Oncotrail a Palafrugell (Adrià Colomer)

L’Oncotrail és una cursa de 100 quilòmetres que es fa per equips, amb un màxim de 30 hores, i no és competitiva. De fet, l’organitza la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell. L’objectiu és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

Com explica l’Àngels Alemany Team, els grups els formen vuit corredors, que corren en grups de quatre i van fer relleus, un tram per cada grup que van alternant. Reconeixen que no és una prova fàcil, i que cal entrenar-se, però que també és repte “emocionant” amb més de 300 equips participants.

En el dia de la prova, ja hi havia més de 375.000 euros recaptats en la lluita contra el càncer. L’Oncotrail se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre, amb sortida i arribada a Palafrugell.

spot_img

El + Vist