21.6 C
Lloret de Mar
Els alumnes, en la cursa solidària, al 2022.

L’Àngels Alemany torna a córrer per l’Èrick, l’alumne que va morir de càncer

La prova solidària arriba el proper 12 de maig a les pistes d'atletisme, amb els prop de 800 alumnes de l'escola, mestres i famílies.

Els alumnes, en la cursa solidària, al 2022.

Darreres Notícies

L’Àngels Alemany fa una crida a col·laborar en un esdeveniment solidari i molt emotiu. El proper divendres, els prop de 800 alumnes de l’escola correran per l’Èrick, un nen de 5è de Primària que va morir al 2021 de càncer. La directora del centre, Carme Nicolàs, explica que serà una cursa “emotiva, tenim l’Èrick molt present, hi participaran els 760 alumnes, de P3 a 6è, amb familiars i mestres”.

Es correran diferents distàncies, fins a 800 metres, i fins i tot faran una cursa de relleus amb cadira de rodes per tal d’incloure un alumne que va amb cadira. A part de la cursa, l’Àngels Alemany organitza un sorteig amb regals cedits per botigues i empreses de Lloret. Tots els diners aniran enguany a l’associació Catalunya contra el Càncer.

L’objectiu de la cursa solidària, que es duu a terme per segona edició, és igualar la xifra de l’any passat, quan es van recollir uns 4.000 euros per la lluita contra el càncer infantil.

La prova, que compta amb el suport de l’Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva, arriba el proper divendres, 12 de maig, al llarg del matí, a les pistes d’atletisme.

spot_img

El + Vist