5.7 C
Lloret de Mar
Trivial lloretenc

L’Arxiu Municipal impulsa un Trivial Lloretenc a les xarxes socials al llarg d’aquesta setmana

Avui s'han fet les sis primeres preguntes i se'n faran sis més dimecres i sis més divendres, a través de Facebook, Twitter i Instagram.

Trivial lloretenc

Darreres Notícies

El Trivial Lloretenc ha començat avui de la mà de l’Arxiu Municipal. A través de les xarxes socials, l’equipament fa una sèrie de preguntes sobre Lloret de Mar. Les preguntes es fan avui, dimecres i divendres; cada dia se’n fan sis, una per cada color i temàtica, de manera que igual que en el joc original del Trivial, el blau és per a geografia i toponímia; el marró, per a art i literatura; el verd, per a ciències i medi ambient; el groc, per a història; el taronja, per a esports; i el rosa, per a entreteniment i espectacles.

Aquest matí s’han publicat les primeres sis preguntes. Per exemple, quin any es van inaugurar les pistes d’atletisme, quin president de la Generalitat es va reunir amb els seus consellers a Santa Cristina o quina era l’especialitat del doctor Adler. L’arxiver municipal, Quim Daban, apunta que amb iniciatives com aquesta es donen a conèixer detalls de Lloret.

Les cinc primeres persones en contestar correctament les sis preguntes guanyaran una col·lecció de quatre postals realitzades per Urban Sketchers. Uns dibuixos que van fer al desembre, en una trobada que va organitzar el mateix Arxiu Municipal de Lloret a l’equipament. Són obres de Rosa Habba, Fran Velasco, Dani Bruzos i Stella González.

Per participar al Trivial Lloretenc, cal enviar les respostes a través d’un correu electrònic a arxiu@lloret.cat, o bé per missatge privat a través de Facebook, Twitter o Instagram. Des de l’arxiu han insistit en què aquests són els únics canals vàlids per poder concursar i han demanat que no es donin les respostes de manera oberta.

spot_img

El + Vist