10.7 C
Lloret de Mar

Laura Gibert demana el suport de Lloret de Mar per tornar a ‘Eufòria’

Aquest divendres es fa una gala de repesca en directe, en què el públic escollirà quin dels exconcursants torna al concurs,

Laura Gibert
Laura Gibert

Darreres Notícies

La lloretenca Laura Gibert, l’exconcursant més jove d’’Eufòria’, tindrà l’oportunitat de ser repescada en una gala especial que es celebrarà aquest divendres. Així ho van anunciar els presentadors del programa, Marta Torné i Miki Núñez, en l’última edició del concurs de TV3.

servicios profesionales jimenez

La gala 6 d’’Eufòria’ va estar plena de sorpreses, entre elles la possibilitat de repescar un dels nou exconcursants. En aquest cas ni els coach ni el jurat prendran cap decisió, sinó que serà l’audiència qui decidirà a través de l’aplicació de TV3 qui torna al programa.

Tono Hernández, director d’’Eufòria’, explica a la ràdio de Lloret de Mar que la idea de la repesca “no hauria estat possible si el públic no s’haguès enamorat de tots els concursants, als quals trobava a faltar”.

En aquesta ocasió tan especial, la Laura cantarà la famosa cançó ‘Baby One More Time’ de Britney Spears. Ella s’ha mostrat “molt emocionada perquè canto una cançó molt guai, també estic molt contenta que el meu poble em doni tant de suport”.

La Laura, rodejada per dos coaches del programa.
La Laura, rodejada per dos coaches del programa.

La Laura anima a la població a seguir la gala i votar a través de l’aplicació. El seu pare, en Carles Gibert, considera que el programa d’aquest divendres és “una gran oportunitat per poder gaudir del directe” i afegeix que la seva filla “és una apassionada del cant i del ball, aquest programa encaixa amb ella, és un somni fet realitat”.

Cartell de la repesca de la Laura
Cartell de la repesca de la Laura

El programa de repesca d’’Eufòria’ és aquest divendres, a partir de les 22h, en directe a TV3.

spot_img

El + Vist