17.4 C
Lloret de Mar

Laura Gibert, molt contenta de la seva actuació a la repesca d’Eufòria

Tot i no aconseguir entrar al programa de nou, la lloretenca està molt agraïda de tot el suport rebut i contenta per l'experiència viscuda.

Laura Gibert, interpretant 'Baby One More Time'
Laura Gibert, interpretant 'Baby One More Time'

Darreres Notícies

Laura Gibert ha dit adeu definitivament a Eufòria. La lloretenca va participar divendres a la gala de repesca i, tot i que no va aconseguir tornar a entrar al programa, està molt contenta de com va anar la seva actuació i de tot el suport que ha rebut.

servicios profesionales jimenez

El pare de la Laura, en Carles Gibert, fa palès tot aquest agraïment.

“Donar un gràcies rotund i de tot cor a tothom que va votar la Laura, però especialment al nostre poble, Lloret de Mar, i vull fer una puntualització agraint a en Xavi Flores tot el que ha fet”

Carles Gibert

El pare també destaca la bona experiència que s’endú la seva filla i les bones valoracions del jurat.

“Molt contents perquè ha tornat a fer-ho molt bé, a gaudir, viure aquest moment que és increïble i el jurat va fer una valoració molt bona cap a ella”

Carles Gibert

En aquesta gala de repesca, el jurat no podia nominar, però sí que feia valoracions i l’Elena Gadel va encoratjar la Laura a seguir creixent en el món de la música.

“Tens una veu gruixuda i unes possibilitats tan bèsties! El meu consell és que poguessis fer un link entre aquesta veu i aquest cos que també té totes aquestes possibilitats”

Elena Gadel

També en Marc Clotet va tenir molt bones paraules cap a la jove cantant.

“Bravo per l’actuació, realment tenies una cançó icònica que ha marcat tota una generació, i a més és la que va catapultar la Britney a la fama, i l’has executat de forma extraordinària”

Marc Clotet
Laura Gibert amb Marta Torner
Laura Gibert amb Marta Torner

Des que va deixar el programa, la Laura va tornar a la seva rutina amb les classes de dansa i ara seguirà fent-ho, tot i que té clar que el seu camí en el món de la música només acaba de començar

spot_img

El + Vist