23.6 C
Lloret de Mar

Les havaneres a la Casa del Mar es faran setmanalment tot l’estiu

Neus Dalmau torna a convocar les cantades d’havaneres amb una periodicitat setmanal. Són cantades informals que es fan durant tot l’any un cop al mes, però durant l’estiu es faran cada dissabte, de sis a vuit de la tarda, a la Casa del Mar. Són trobades obertes a tothom, on, segons Neus Dalmau, es reivindica […]

Cantada d'havaneres a la Casa del Mar
Cantada d'havaneres a la Casa del Mar

Darreres Notícies

Neus Dalmau torna a convocar les cantades d’havaneres amb una periodicitat setmanal. Són cantades informals que es fan durant tot l’any un cop al mes, però durant l’estiu es faran cada dissabte, de sis a vuit de la tarda, a la Casa del Mar.

Són trobades obertes a tothom, on, segons Neus Dalmau, es reivindica la cançó popular. El repertori s’improvisa d’entre les cançons que formen el cançoner que es reparteix entre tots els assistents. Hi ha peces tradicionals, però també composicions pròpies.

Les trobades apleguen com a mínim una vintena de persones, tot i que Dalmau assegura que en algunes ocasions s’han reunit molts més. L’artista convida a tothom a assistir a les trobades els dissabtes d’estiu i recorda que algunes de les assistents sempre porten berenar per a tothom.

spot_img

El + Vist