14.8 C
Lloret de Mar

Les platges de Lloret i Fenals tornen a comptar amb les activitats que ofereix Lloret Turisme

Hi ha el miniclub -en el cas de Lloret complementat amb la biblioplatja i l'espai nadó- i les activitats esportives i les dirigides. Totes són gratuïtes.

Miniclub a la platja de Lloret
Miniclub a la platja de Lloret

Darreres Notícies

Les activitats a les platges de Lloret tornen a funcionar una temporada més. Lloret Turisme torna a apostar per aquesta oferta com a destinació de turisme familiar.

Així doncs, tal com ha explicat la gerent de l’organisme, Elizabeth Keegan, a les platges de Lloret i Fenals hi ha el miniclub -en el cas de Lloret complementat amb la biblioplatja i l’espai nadó– i les activitats esportives de tarda a la platja de Lloret. A més, hi ha una sèrie d’activitats dirigides cada matí, tant a Lloret com a Fenals i cada dilluns a les set de la tarda, es tornarà a fer ioga al costat del miniclub de la platja de Fenals.

De moment, tots els serveis ja funcionen a la platja de Lloret i aquest cap de setmana es posaran en marxa a Fenals. Les propostes estaran operatives fins a finals d’agost. Totes les activitats són gratuïtes.

L’any passat, el servei de dinamització de platges va comptar amb més de 17.000 usuaris. Recordem que és una iniciativa que va començar el 2010 amb l’objectiu d’aconseguir la certificació de Destinació de Turisme Familiar de la Generalitat.

De cara a la temporada que ve, es tornarà a licitar el servei de dinamització de platges de Lloret i, per tant, podrien haver-hi novetats.

spot_img

El + Vist