7.4 C
Lloret de Mar
Manualitat de tardor a l'escola Pompeu Fabra

L’escola Pompeu Fabra dona la benvinguda a la Castanyada amb una gimcana de tardor

És una de les novetats que el centre ha programat per celebrar la tradicional festivitat

Manualitat de tardor a l'escola Pompeu Fabra

Darreres Notícies

Amb l’aixecament d’una bona part de les restriccions per la Covid19, l’escola Pompeu Fabra de Lloret torna a recuperar la celebració d’una de les festes més esperades del calendari. 

Aquest divendres l’equipament commemora la Castanyada amb un seguit d’activitats. A partir de les 9 s’ha programat una gimcana de tardor en què els alumnes hauran de superar uns reptes elaborats per una parella castanyers molt singulars. Sergi Guzmán, mestre del centre, explica que, des d’una vessant lúdica, els alumnes treballaran diferents competències pedagògiques.

“AQUESTS REPTES ESTAN RELACIONATS AMB LA TARDOR: SÓN DE LLENGÜES, MATEMÀTIQUES I D’ALTRES ÀREES. ELS ALUMNES ELS RESOLDRAN EN GRUPS COOPERATIUS I DESPRÉS OBTINDRAN UNA RECOMPENSA”

Sergi Guzmán, mestre de Música de l’escola Pompeu Fabra

Ja a l’hora del pati, els alumnes faran un esmorzar de tardor amb aliments típics de l’estació. De cara a la tarda, l’escola farà la tradicional castanyada. Amb la col·laboració de l’Associació de Famílies dels Alumnes, tothom podrà degustar una paperina amb castanyes torrades. Com a final de festa, els nens de 3r a 6è interpretaran el Rap de la Castanya.

A banda dels actes programats per divendres, tot el centre s’ha vestit de gala per acollir l’arribada de la tardor. En els passadissos es poden observar diverses manualitats temàtiques elaborades pels alumnes i les famílies, així com diferents elements singulars de la festivitat. Guzmán argumenta que, després de dos anys sense poder celebrar res, hi havia moltes ganes de tornar a la normalitat.

Escenificació de la tradicional Castanyera en un passadís de l’escola
Maquetes elaborades per famílies i alumnes sobre la tardor

Els actes de la Castanyada del Pompeu Fabra es duran a terme aquest divendres, 29 d’octubre. Serà una jornada en què les famílies també podran veure l’exposició de manualitats a través de les xarxes socials de l’escola. 

spot_img

El + Vist