6.9 C
Lloret de Mar
La natació en aigües obertes, un dels esports que es practiquen tot l'any a Lloret.

L’especialització i l’oferta de Lloret, com a destí de turisme esportiu

Són els principals motius pels quals s'ha escollit la vila com a seu del primer congrés mundial de turisme esportiu.

La natació en aigües obertes, un dels esports que es practiquen tot l'any a Lloret.

Darreres Notícies

L’elevada especialització de Lloret de Mar en acollir i gestionar turisme esportiu és un dels motius claus per haver escollit la destinació com a seu del congrés mundial d’aquest sector la propera tardor, a més de la pròpia infraestructura que té Lloret amb equipaments esportius, hotels propers i altres serveis.

Es tracta d’un esdeveniment anunciat dos anys enrere i que s’ha anat posposant per la pandèmia. Ara l’Agència Catalana de Turisme ha anunciat les dates previstes, 25 i 26 de novembre, i ja ha obert les inscripcions.

https://twitter.com/costabrava/status/1425098417630547974?s=20

Per tant, tot fa pensar que el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu serà una realitat en pocs mesos. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que “és un reconeixement a la feina feta en els últims anys”.

Lloret de Mar acollirà el Congrés Mundial de Turisme Esportiu aquesta tardor. Serà el 25 i 26 de novembre, al Palau de Congressos Olympic, i comptarà amb ponents de reconegut prestigi internacional. Es preveu l’assistència de mig miler de professionals i experts del sector. 300 dels quals vindran presencialment, i la resta hi participarà de manera virtual.

La preinscripció a aquest esdeveniment ja està disponible al web WorldSportsTourismCongress.org.

spot_img

El + Vist