18.1 C
Lloret de Mar
Hotel Samba

L’hotel Samba, el primer de Lloret en comptar amb el segell ‘Safe Tourism Certified’

Acredita que l’hotel compta amb els nous protocols de seguretat i compleix les mesures per prevenir la COVID-19.

Hotel Samba

Darreres Notícies

L’Hotel Samba és el primer establiments de Lloret de Mar en comptar amb el segell “Safe Tourisme Certified”. D’aquesta manera, s’acredita que l’hotel compta amb els nous protocols de seguretat, i que compleix exigents mesures higièniques i sanitàries per prevenir el contagi de la COVID-19.

El certificat ha estat atorgat per l’empresa SGS i té l’aval de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. Els protocols, que engloben plans de contingència i operatius, han estat verificats per auditories externes que acrediten el compliment íntegre de les directrius marcades per l’Organització Mundial de la Salut i el Ministeri de Sanitat.

La cadena hotelera ha incorporat un sistema de desinfecció íntegre, en el qual s’intensifiquen els processos de neteja de totes les zones i habitacions dels establiments.

D’altra banda, s’ha impulsat el nou sistema de check-in online, s’han distribuït els espais per garantir la distància social i s’han desenvolupat nous sistemes d’estructuració per assegurar la qualitat alimentària.

També cal destacar que els treballadors, clients i col·laboradors compten amb sistemes de protecció i material higiènic i sanitari com els gels hidroalcohòlics i els EPIS. A més, s’ha creat la figura del Security Manager, a través d’un programa de formació per assegurar els protocols i extremar les precaucions.

Pau Palacín, subdirector de Samba Hotels, reconeix que tot aquest procés de reconversió “no ha estat fàcil, però és renovar-se o morir”.

L’hotel Samba va obrir portes a principis d’aquest mes de juliol i explica que compta amb clients de proximitat (catalans, espanyols i francesos) que vénen en cotxe i s’hi estan entre dos i tres dies. Des de l’establiment afegeixen que els turistes se sorprenen de les mesures adoptades, però empatitzen ràpidament, com amb el fet de posar-se la mascareta.

Pel que fa a la temporada del 2020, Pau Palacín afegeix que està essent “estranya, difícil i atípica”, però que s’estan fent tots els esforços per fer incrementar l’ocupació la qual arriba amb reserves d’última hora.

spot_img

El + Vist