12.5 C
Lloret de Mar

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L'entrada de l'Institut Rocagrossa de Lloret
L'entrada de l'Institut Rocagrossa de Lloret

Darreres Notícies

Aquest dimarts, 20 d’abril, l’Institut Rocagrossa organitza per segon any l’activitat educativa titulada “Empoderem la Formació Professional”. La cita compta amb tres objectius: conèixer la formació professional dual, incentivar l’emprenedoria de l’alumnat, i parlar de l’afectació de la covid-19 en el sector empresarial a l’esport.

La jornada s’adreça tant a alumnes com a empreses, perquè coneguin en què consisteix la formació professional dual. Es tracta d’un mètode a través del qual els alumnes del centre “passen a tenir un contracte beca o de formació en empreses, a través de les quals fan pràctiques i reben un sou mínim mentre milloren la seva formació”, tal com ha explicat el director de l’Institut Rocagrossa, Quique Molina.

cartell de la jornada formativa
Cartell de la jornada formativa.

Durant l’acte, intervindran diversos ponents, com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME. A més, també han estat convidats diferents representants d’hotels de la demarcació de Girona, per continuar generant un vincle entre els empresaris, l’alumnat i el centre educatiu.

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí. Començarà a les 9h i acabarà a les 13h. Cal tenir en compte que l’aforament del Teatre serà limitat, a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19. A més, caldrà seguir totes les normes de seguretat al llarg de l’acte. 

spot_img

El + Vist