13.9 C
Lloret de Mar
L'entrada de l'Institut Rocagrossa de Lloret

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L'entrada de l'Institut Rocagrossa de Lloret

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Aquest dimarts, 20 d’abril, l’Institut Rocagrossa organitza per segon any l’activitat educativa titulada “Empoderem la Formació Professional”. La cita compta amb tres objectius: conèixer la formació professional dual, incentivar l’emprenedoria de l’alumnat, i parlar de l’afectació de la covid-19 en el sector empresarial a l’esport.

La jornada s’adreça tant a alumnes com a empreses, perquè coneguin en què consisteix la formació professional dual. Es tracta d’un mètode a través del qual els alumnes del centre “passen a tenir un contracte beca o de formació en empreses, a través de les quals fan pràctiques i reben un sou mínim mentre milloren la seva formació”, tal com ha explicat el director de l’Institut Rocagrossa, Quique Molina.

cartell de la jornada formativa
Cartell de la jornada formativa.

Durant l’acte, intervindran diversos ponents, com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME. A més, també han estat convidats diferents representants d’hotels de la demarcació de Girona, per continuar generant un vincle entre els empresaris, l’alumnat i el centre educatiu.

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí. Començarà a les 9h i acabarà a les 13h. Cal tenir en compte que l’aforament del Teatre serà limitat, a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19. A més, caldrà seguir totes les normes de seguretat al llarg de l’acte. 

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.